Creare Website de Prezentare

Eficientizeaza-ti afacerea in mediul online

Dezvoltarea afacerii

Contribuim la dezvoltarea afacerii dumneavoastra, indiferent de obiectul de activitate. Gasim solutii optime pentru promovarea activitatii pe care o desfasurati.

Solutii personalizate

Intelegem nevoile individuale si unice ale fiecarei afeceri in parte si venim in intampinare cu solutii personalizate de web design, adaptate business-ului dumneavoatra.

Design pemium responsiv

Realizam website-uri cu un design modern, 100% responsive, compatibile cu toate dipozitivele mobile si optimizate pentru a fi afisate corect de catre toate browserele.

Mentenanta si securitate

Mentenanta ofera un nivel optim de functionare a site-ului dumneavoastra, pastrarea in siguranta a continutului si a bazelor de date, precum si protectia impotriva atacurilor cibernetice.

Promovare online

Asiguram servicii de promovare online pe retelele de socializare si motoarele de cautare pentru ca buissniess-ul dumneavoastra sa devina cat mai cunoscut, iar cifra vanzarilor sa creasca.

Optimizare site

Optimizare cod, inlaturare erori si optimizarea intregului continut, fac site-ul dumneavoastra sa fie usor de indexat de catre motoarele de cautare, si asigura o pozitie fruntasa .

Stabilitate si performanta

Utilizam platforme CMS foarte performante ce ofera o foarte buna stabilitate si o experineta placuta in utilizarea site-ului printr-un design modern si responsiv.

interfata usor de administrat

Interfata user friendly, intuitiva si usor de administrat.

"Analiza minutioasa a pietei este cheia pentru un website de succes"

Ultimele proiecte finalizate

Etapele realizarii site-ului web

Analiza proiectului

Aceasta este etapa preliminara si totodata una dintre cele mai importante. Stabilim obiectivele si definim publicul tinta.

Identificam particularitatile fiecarui business in parte, analizam structura,  cerintele pietei si gasim varianta optima pentru implementarea proiectului.

Implementare design

Avand toate detaliile necesare, vom incepe procesul de design prin crearea a mai multor concepete pentru website-ul dumneavoastra.

Dupa schitarea conceptelor vom alege impreuna designul preferat si vom stabili culorile, fontul folosit, interactiunile dintre elemente si animatiile.

Web development

Crearea paginilor, integrare continut media si text, adaugare functionalitati si module. Creare formulare de contact si integrarea retelelor sociale, adaugare galerii foto, video, etc. 

Lansare website

Verificarea tuturor functionalitatilor si a modurilor de afisare a site-ului pe diverse dispozitive(ne asiguram ca este 100% responsiv), optimizare imagini, text si viteza de incarcare. Inscriere in motoarle de cautare.

Contact